Achteruitrijcamera Dode hoek camera systeem

Rondom zicht met een achteruit rij camera systemen


Waarom RVS achteruitrijcamera systemen Zeer scherp beeld
Door de hoge kwaliteit beeldsensoren en componenten produceren de camera’s en monitoren van Camos zeer scherpe beelden van de omgeving rond voertuigen.Robuuste rvs montagebeugels
Vanwege het gebruik van duurzame materialen, zoals rvs montagebeugels, hebben Camos-producten een zeer lange levensduur.Continue ontwikkeling
Al ruim 20 jaar ontwikkelt SPY achteruitrijcamera’s, displays en toebehoren die telkens weer een betere ervaring bieden voor de gebruiker.Ervaring uit alledaagse praktijk
Vanwege de betrokkenheid van SPY bij de uiteindelijke gebruikers van de producten, zijn ze in staat om direct in te spelen op nieuwe behoeftes.
Overtuig uzelf kom langs!
Liever met eigen ogen zien hoe scherp de beeldkwaliteit van Camos is? Kom langs in onze showroom ook AHD!
In en op onze showroom en bus zijn verschillende camera’s en monitoren gemonteerd. Zo kun je dus zelf zien welke producten het best bij jouw situatie en voertuig passen. Gewoon, op jouw locatie. Bel of mail ons en we komen naar je toe!W elk camerasysteem heb ik nodig?

Voor elk voertuig een geschikt dode hoek monitor camerasysteem


Achteruitkijkcamera systeem voorziet de chauffeur van een bovenaanzicht van het voertuig en de omgeving. De dode hoek is hierdoor verleden tijd! Een ideaal hulpmiddel tijdens parkeren en/of manoeuvreren.

Alles in beeld rondom een voertuig met 10 inch camera set. Voorziet de chauffeur van een volledig overzicht op de omgeving.

De dode hoek rondom bestelwagens en campers verleden tijd! Het camerasysteem geeft de chauffeur volledig overzicht.


Achteruitrijcamera’s vrachtwagens en opleggers
Monitoren vrachtwagens en opleggers
Achteruitrijcamera’s bouwmachines en landbouw
Monitoren bouwmachines en landbouw
Achteruitrijcamera’s campers en bestelwagens
Monitoren campers en bestelwagens

Achteruitrijcamera Achteruit rij camera bestekoop aanbieding?

De vooruitgang van de elektronica is op veel gebieden van de autotechniek enorm. Naast complexe technieken als motoraandrijvingen en complete bussystemen, die de klant niet ziet, zijn er ook erg handige elektronische rijhulpen. Na de inmiddels bijna standaard geworden parkeerhulp door middel van afstandssensoren in de bumpers volgt nu de achteruitcamera. Het zicht achter de auto geeft bij het parkeren meer zekerheid als de afstandssensor: de bestuurder kan nu de obstakels achter de auto zien.

Bij diverse auto’s worden achteruitrijcamera’s al als fabrieksoptie aangeboden door autofabrikanten. Een achteruitrijcamera bestaat uit drie componenten: de camera aan de achterkant, het beeldscherm op het dashboard en de signaaloverdracht van de camera naar het beeldscherm.
Voor een betaalbare prijs zijn er kleine bewakingscamera’s met kleuren- of zwart-witbeeld met een groothoeklens, die de ruimte achter de auto goed weergeven. Deze kleine modules laten zich constructief in de achterkant van de auto inbouwen, zodat alleen een geoefend oog de camera ziet. De gegevensoverdracht geschiedt via een kabel of draadloos. Als beeldscherm is een al beschikbaar en geïntegreerd navigatieapparaat heel geschikt. Als de combinatie door autofabrikanten wordt aangeboden, is dit een zeer functionele oplossing. Bij het schakelen in de achteruitversnelling of bij handmatige activering biedt het navigatiesysteem een zekere blik naar achteren. In combinatie met infrarode ledverlichting aan de achterkant kan de camera ook in het donker zwart-wit beelden te pakken krijgen, onafhankelijk van de normale achteruitrijverlichting.

Naast de comfortabele geïntegreerde oplossing door autofabrikanten worden er ook diverse systemen aangeboden als nauitrusting. Vaak worden zulke oplossingen gebruikt in campers en caravans, omdat deze voertuigen extreem slecht zicht naar achteren hebben. Parkeren met alleen de hulp van een buitenspiegel betekent zonder een tweede persoon achter het voertuig of een achteruitrijcamera een veiligheidsrisico, niet alleen voor het voertuig zelf maar ook voor anderen.

Bij het kiezen van een achteruitrijcamera als nauitrusting zijn complete systemen verkrijgbaar www.spy-europe.nl , die technisch op elkaar zijn afgestemd en een goede werking garanderen. Voor de koop moet je aan de volgende zaken denken: heb ik kleuren- of zwart-witbeeld nodig, kan ik een kabel aanleggen of heb ik – zoals bij een camper – een draadloze overdracht mogelijkheid nodig? Een draadloos systeem maakt de montage in elk geval makkelijker. De camera en het beeldscherm moeten echter altijd via het boordnet van de auto voorzien worden van stroom. Het is daarom aan te raden advies in te winnen bij SPY Europe.