Draadloze achteruit rij camera set


De aanschaf van een draadloze achteruitrijcamera: waar u op moet letten?

Alle systemen die wij aanbieden zijn standaard voorzien van een hoge kwaliteit sony lens. Door de verschillende modellen monitoren en camera’s is het samenstellen van een juiste set een must. We hebben zowel bedrade als ook draadloze systemen die kunnen worden aangesloten in een camper, vrachtwagen, caravan en andere voertuigen. Ook systemen volledig los van een stroomvoorziening kunnen worden aangesloten in campers, vrachtwagens, caravans.

Achteruitrij camera draadloos

Draadloze camera oplossingen met een goed beeld zijn nu mogelijk met 4, 5 en 7 inch monitoren en draadloze camera’s eventueel met eigen stroomvoorziening.

Een draadloze verbinding met WI-FI geeft dezelfde weergave als een een bekabelde verbinding. Vergelijk het met de uitstekende draadloze 4G en WIFI netwerken in Nederland. Dankzij de stabiele WiFi is een hoge kwaliteit haalbaar.
Draadloze camera systemen met zender en ontvanger werken het best als de zender en ontvanger in elkaars buurt geplaatst worden. Bij een RVS WiFi draadloze set is dit niet nodig!
Deze werken tot 100 meter afstand zonder problemen.

Achteruitrijcamera draadloos inbouwen installeren

Wil je een camera systeem inbouwen, bezoek dan ons forum met handige inbouwinstructies en montage video’s of kijk bij de handleidingen op onze website.

Dit zijn de voordelen van een achteruitrijcamera op de camper

Een achteruitrijcamera heeft veel voordelen. Zo vergroot het je zicht op de weg. Wat zijn de andere voordelen van de camera?

Beter zicht bij het rijden

Wanneer je een ander voertuig inhaalt en weer in wilt voegen, kan het lastig zijn hier duidelijk zicht op te hebben. Met de brede hoek van de achteruitrijcamera vergroot je jouw zicht op de weg.

Geen hulp bij het inparkeren

Je hebt niet langer iemand nodig die je helpt bij het inparkeren. Met de camera kun je namelijk goed zien of er geen paaltje achter de camper staat.

Groter veiligheidsgevoel

Via de achteruitrijcamera kun je prima zien wat achter gebeurt. Hoor je dus vreemde geluiden achter camper? Kijk via de camera wat er gebeurt zonder uit te stappen.

achteruitrijcamera

Fijn voor huurders

Als camper bezitter heb jij ervaring met het rijden van je camper, maar voor huurders die vaak voor het eerst met een camper weggaan, is het een stuk lastiger. Door het plaatsen van een achteruitrijcamera verklein je de kans van huurders om schade te lopen. De camera geeft hen immers meer zekerheid waardoor jij met een goed gevoel jouw camper uit handen kunt geven.

Wat moet ik kiezen?

Kleine en grote schermen, nachtzicht, draadloos of met draad en van heel duur tot heel goedkoop. De keuze voor een achteruitrijcamera is groot. Verdiep je in waarom jij een achteruitrijcamera wil en voor welk doel. Kijk dan welke het beste past bij jouw wensen.

www.spy-europe.nl